Close Up Fotografie

Close Up Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Rollecate 65-16 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Close Up Fotografie in Nieuwleusen

Martine Bisschop is een gepassioneerde fotografe die gespecialiseerd is in portretfotografie. Ze streeft ernaar om bijzondere en mooie momenten vast te leggen en de emotie van haar modellen op een sprekende manier weer te geven. Ze hecht veel waarde aan een ongedwongen sfeer, zodat haar modellen zichzelf kunnen zijn. Naast portretfotografie heeft ze ook ervaring met product- en bedrijfsfotografie, waarbij ze foto's maakt voor catalogi, websites en webshops. Daarnaast werkt Martine ook in de zorg en is ze geïnteresseerd in het maken van foto's in die sector. Ze hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en is nieuwsgierig naar het verhaal achter de foto. In haar portfolio zijn voorbeelden te vinden van haar werk.

Wil je weten wat Close Up Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Close Up Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Close Up Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Close Up Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Close Up Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Close Up Fotografie

Bezoekers bekeken ook