Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld

Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld is een Chinees restaurant gelegen aan Vilstersestraat 13 in Lemelerveld.

Meer informatie over Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld in Lemelerveld

Chinees Restaurant Happy Garden is gevestigd in het gezellige Lemelerveld. Ze hebben een uitgebreide specialiteitenkaart met heerlijke gerechten. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag, van 16.00 tot 20.00 uur in de zomertijd en van 16.00 tot 19.00 uur in de wintertijd. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten, behalve op feestdagen. Je kunt het restaurant bereiken op het telefoonnummer 0572-371050.

Wil je weten wat Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Afhaalcentrum Happy Garden Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook