Aanvraag omgevingsvergunningvoor het plaatsen van drie lichtmasten bij Tibbensteeg 18, 7722JS Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunningvoor het plaatsen van drie lichtmasten bij Tibbensteeg 18, 7722JS Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 29-09-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen: Kenmerk: Z/23/704935 Verzenddatum besluit: Locatie: Tibbensteeg 18, 7722JS Dalfsen Projectomschrijving: het plaatsen van drie lichtmasten Procedure Afhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing: • de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of; • de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. cc930dad41c00fff2263c08a66c1d3de

Gerelateerde berichten