Camping Starnbosch

Camping Starnbosch is een Kampeerterrein gelegen aan Sterrebosweg 4 in Dalfsen.

Meer informatie over Camping Starnbosch in Dalfsen

Camping Starnbosch is een camping die het hele jaar geopend is en beschikt over verschillende voorzieningen om uw kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ze hebben schoon sanitair, plaatsen met privé-sanitair, een winkeltje met vers brood, speeltuinen en recreatie voor de kinderen, een overdekt zwembad en nog veel meer. Daarnaast verhuren ze luxe safaritenten, kampeerhuisjes, ingerichte tourcaravans, luxe lodges en een groepsaccommodatie. Op de camping kunt u kamperen op ruime open kampeervelden of in het bosgedeelte op een knus bosveldje. Er zijn ook speciale camperplaatsen beschikbaar en u kunt ook accommodaties huren. De camping heeft recentelijk de receptie en winkel verhuisd voor praktische redenen. Ze hebben nu ook een eigen wellness op de kampeerplaats en een nieuwe bus voor de Starnbosch Express. U kunt altijd contact opnemen met de camping via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Camping Starnbosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Starnbosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Starnbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Starnbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Camping Starnbosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Starnbosch

Bezoekers bekeken ook