Camping de Vos

Camping de Vos is een Kampeerterrein gelegen aan Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Meer informatie over Camping de Vos in Lemelerveld

Camping De Vos is de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Je kunt genieten van de stilte terwijl je voor je caravan, camper of tent zit, maar ook allerlei activiteiten ondernemen. De camping is gelegen naast een boerenerf, dus je kunt het reilen en zeilen van een modern boerenbedrijf van dichtbij meemaken. Bij Camping De Vos staat jouw ideale kampeerervaring centraal, je kunt zelf bepalen hoe je je vakantie invult. Er zijn veel mogelijkheden, zoals het leren kennen van de dieren op de boerderij of het verkennen van de omgeving op de fiets. De camping is toegankelijk voor iedereen en er zijn ook luxe accommodaties beschikbaar. In de omgeving van de camping is er veel te ontdekken, zoals de Lemelerberg, de Archemerberg en de Holterberg. Als je geen fiets hebt, kun je er een huren in de buurt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Camping De Vos.

Wil je weten wat Camping de Vos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Vos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Vos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Vos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Camping de Vos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Vos

Bezoekers bekeken ook