Camping De Maiskolf

Camping De Maiskolf is een Kampeerterrein gelegen aan Rekveldweg 4 in Dalfsen.

Meer informatie over Camping De Maiskolf in Dalfsen

Camping de Maiskolf is een rustige camping gelegen in het prachtige Vechtdal, tussen Dalfsen en Ommen. De camping bestaat uit meerdere veldjes met kampeerplaatsen voorzien van kunstgras of een tegelplateau. Er zijn 25 kampeerplaatsen met stroom, watertappunten op het veld en WiFi. Daarnaast zijn er sanitaire voorzieningen voor dames en heren, evenals een mindervaliden ruimte. Er zijn ook 10 privé sanitaire units te huur. De camping is gericht op de doelgroep van 50+ zonder kinderen. Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en de camping maakt gebruik van zonne-energie. De aankomsttijd is na 14:00 uur en de vertrektijd is voor 11:00 uur. De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. WiFi is gratis beschikbaar op het veld en in de huiskamer. Voor vragen of reserveringen kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Camping De Maiskolf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Maiskolf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Maiskolf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Maiskolf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Camping De Maiskolf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Maiskolf

Bezoekers bekeken ook