Café-Restaurant Zaal Kappers

Café-Restaurant Zaal Kappers is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 7 in Dalfsen.

Meer informatie over Café-Restaurant Zaal Kappers in Dalfsen

In 2021 besloot de familie Huitink om het café, restaurant en zaal Kappers in Hoonhorst te verkopen, omdat er geen opvolging was. Duurzaam Hoonhorst en Plaatselijk Belang startten daarom een initiatief om Kappers te behouden. Er werd een denktank opgericht en veel dorpsbewoners sloten zich aan. De Dorpscoöperatie Hoonhorst / Hart van Hoonhorst werd opgericht om de koop van het pand mogelijk te maken. Het pand is inmiddels flink verbouwd, waarbij ook het terras en het Café-Restaurant zijn verplaatst naar het dorpsplein. Sinds 1 januari 2023 wordt het Grand Café Thuis bij Kappers gerund door Bas en Mariska Ruiter. Zij worden later opgevolgd door Jean-Paul en Lisanne Schemmekes. Het café is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De kracht van saamhorigheid in Hoonhorst wordt benadrukt en er wordt verwezen naar een podcastfragment waarin de gedeputeerde van de Provincie Overijssel enthousiast vertelt over de resultaten die hiermee worden behaald.

Wil je weten wat Café-Restaurant Zaal Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant Zaal Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant Zaal Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant Zaal Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Café-Restaurant Zaal Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant Zaal Kappers

Bezoekers bekeken ook