Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp"

Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" is een Restaurant gelegen aan Sterrebosweg 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" in Dalfsen

Diep verscholen in het Vechtdal, midden in natuurgebied het Sterrebosch en op een steenworp afstand van het pittoreske dorpje Dalfsen, bevindt zich Het Boskamp. Het Boskamp is een café, restaurant en partycentrum dat gespecialiseerd is in het organiseren van leuke activiteiten, zowel in de zomer als in de winter. Ze bieden een uitgebreide en gevarieerde menukaart aan, waar je heerlijk kunt eten. Daarnaast hebben ze verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen, zoals stepsleeën, een biertapwedstrijd, konijnenjacht, klootschieten en zandkuul'n. Na gedane arbeid is het goed rusten, en daarom leggen ze hun gasten bij terugkomst in de watten met hapjes, drankjes of zelfs een compleet buffet. Bij Het Boskamp ben je aan het juiste adres voor een gezellig en knus familiefeestje of een actief personeelsfeest. Je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Café Restaurant Partycentrum "Het Boskamp" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant Partycentrum “Het Boskamp”

Bezoekers bekeken ook