Buitenplaats Gerner

Buitenplaats Gerner is een Vakantiepark gelegen aan Haersolteweg 13-17 in Dalfsen.

Meer informatie over Buitenplaats Gerner in Dalfsen

Boek voor 1 mei en profiteer van de vroegboekkorting in de zomervakantie bij Buitenplaats Gerner. Deze prachtige locatie is gelegen in het Overijsselse Vechtdal, vlakbij Zwolle. Hier vindt u vrijstaande boshuizen voor 2, 4 en 6 personen, met ruime tuinen en veel privacy. Daarnaast zijn er luxe Glamping tenten beschikbaar voor 4, 6 en 8 personen, die van alle gemakken zijn voorzien. Op het park zijn er diverse speeltuinen en een gratis binnenzwembad. Alle boshuizen hebben gratis WiFi. Bent u nieuwsgierig naar de sfeer op het park? Bekijk dan de film op de website. Voor een voorproefje van uw vakantie kunt u ook ons fotoalbum bekijken. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat Buitenplaats Gerner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenplaats Gerner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenplaats Gerner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenplaats Gerner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Buitenplaats Gerner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenplaats Gerner

Bezoekers bekeken ook