Buitenhuis Bouw

Buitenhuis Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Westerveen 71 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Buitenhuis Bouw in Nieuwleusen

Buitenhuis Bouw is een bouwbedrijf gevestigd in Nieuwleusen en is actief sinds 2006. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen van woningen. Het bedrijf hecht veel waarde aan transparantie en streeft ernaar om zo vroeg mogelijk open te zijn over de plannen en dit gedurende het hele proces te waarborgen. Ze hebben oog voor detail en streven naar strakke ontwerpen en mooie afwerkingen. Bij het ontwerpen houden ze rekening met zowel persoonlijke wensen als praktische haalbaarheid, zodat er een evenwichtige balans ontstaat. Op hun website zijn diverse projecten te bekijken ter inspiratie. Contactgegevens van Buitenhuis Bouw zijn Westerveen 71, 7711DB Nieuwleusen, telefoonnummer 06-2955 1328 en e-mailadres info@buitenhuisbouw.nl.

Wil je weten wat Buitenhuis Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenhuis Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenhuis Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenhuis Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Buitenhuis Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenhuis Bouw

Bezoekers bekeken ook