Brasserie De Zeven Deugden

Brasserie De Zeven Deugden is een Restaurant gelegen aan Prinsenstraat 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Brasserie De Zeven Deugden in Dalfsen

Brasserie de Zeven Deugden is een sfeervol restaurant in Dalfsen, gelegen tegenover de brug over de Overijsselse Vecht. Ze bieden een uitgebreide menukaart met seizoensgerechten en ook een verrassingsmenu. Daarnaast hebben ze een afhaalmenukaart en een dagmenu voor een mooie prijs. Reserveren is mogelijk om verzekerd te zijn van een mooi plekje. Het restaurant heeft ook een geweldig terras en een serre met uitzicht over de Vecht. Daarnaast hebben ze een bovenzaal voor feesten en vergaderingen en bieden ze arrangementen en buffetten aan. Het restaurant is gelegen op een perfecte locatie aan de Vecht en is ideaal voor dagbestemmingen. Openingstijden en contactinformatie zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Brasserie De Zeven Deugden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Zeven Deugden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Zeven Deugden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Zeven Deugden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Brasserie De Zeven Deugden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Zeven Deugden

Bezoekers bekeken ook