Bouwmeester vloeren

Bouwmeester vloeren is een Woonwinkel gelegen aan Rollecate 3e in Nieuwleusen.

Meer informatie over Bouwmeester vloeren in Nieuwleusen

Bouwmeester bv is een bedrijf dat actief is in de vloeren en meubelbranche. Ze hebben twee professionele websites, namelijk OnlineVloerenSpecialist en VenturaDesign. Op OnlineVloerenSpecialist zijn alle producten te vinden die ook in de fysieke showroom in Nieuwleusen te bekijken zijn. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment PVC & laminaat vloeren, ondervloeren, plinten, deurlijsten, profielen en deurmatten. Het bedrijf kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, kennis van zaken en een professionele aanpak. Ze zijn gestopt met de montage van vloeren om zich meer te kunnen focussen op hun producten en service. Het wordt steeds makkelijker voor doe-het-zelvers om de producten te plaatsen, doordat er online duidelijke montage instructies beschikbaar zijn. Op VenturaDesign is een uitgebreid assortiment moderne design meubelen te vinden, die vrijwel direct uit voorraad leverbaar zijn. Als het geleverde product niet naar wens is, kan het tot 30 dagen na levering geretourneerd worden. Bouwmeester biedt professionele foto's, duidelijke omschrijvingen en uitgebreide productspecificaties om klanten te helpen bij het vinden van het juiste product. De klantenservice staat klaar om te helpen op werkdagen van 9-17 uur.

Wil je weten wat Bouwmeester vloeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwmeester vloeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwmeester vloeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwmeester vloeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bouwmeester vloeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwmeester vloeren

Bezoekers bekeken ook