Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V.

Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. is een Aannemer gelegen aan Hessenweg 10 in Dalfsen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. in Dalfsen

Bouwbedrijf Van Pijkeren is een resultaatgericht en no-nonsense familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van diverse bouwprojecten, zoals nieuwbouw van woningen en pluimveestallen, en verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. De derde generatie Van Pijkeren heeft momenteel de leiding in het bedrijf en veel medewerkers werken al jarenlang bij het bedrijf. Het bedrijf hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak, degelijk en traditioneel werk, en het nakomen van afspraken. Het team van Bouwbedrijf Van Pijkeren is getraind om klanten te begeleiden bij elke stap van het (ver)bouwproces. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, waaronder pluimveestallen, woningen onder architectuur, kantoren en kinderdagverblijven. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijk contact en houdt klanten op de hoogte via de website en sociale media. Als u meer informatie wilt of uw wensen wilt bespreken, kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V.

Bezoekers bekeken ook