Boerencamping Boerhoes

Boerencamping Boerhoes is een Kampeerterrein gelegen aan Koepelallee 8 in Dalfsen.

Meer informatie over Boerencamping Boerhoes in Dalfsen

Op het erf genieten de dieren van de nazomer nu de dekstier weer terug is bij zijn dames. Tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht bevindt zich ons erf, waar u kunt genieten van de boerderijdieren, het prachtige Vechtdal en onze gastvrijheid. Er is voor elk wat wils, met de mooie en ruime boerencamping Bedde & Bruggien en de kleinschalige en gezellige theetuin. U kunt ook verblijven in onze Bed & Breakfast en genieten van het uitzicht op de Vecht. Op de boerencamping kunt u genieten van rust, ruimte en het afwisselende Vechtdal. In de theetuin kunt u vanaf april genieten van (boeren)dranken met krentenwegge en/of echt boerenijs onder de perenboom. Ook worden er regelmatig kunstevenementen georganiseerd op ons erf. "Boerhoes" is gelegen aan de Overijsselse Vecht en biedt een landelijke en rustige omgeving. Op het voormalige melkveebedrijf fokken we nu met Dexters. Daarnaast hebben we scharrelvarkens, scharrelkippen en andere boerderijdieren. We streven naar een zelfvoorzienend erf en wekken onze eigen elektriciteit op. Komt u binnenkort een bezoek brengen?

Wil je weten wat Boerencamping Boerhoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerencamping Boerhoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerencamping Boerhoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerencamping Boerhoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Boerencamping Boerhoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerencamping Boerhoes

Bezoekers bekeken ook