Blokker Nieuwleusen

Blokker Nieuwleusen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Grote Markt 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Blokker Nieuwleusen in Nieuwleusen

Bij Blokker Grote Markt Nieuwleusen kun je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen vinden voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook diverse opbergproducten zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en het thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van hun winkels. Verder kun je op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends via hun social media kanalen, en hun klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00-20:00 en zaterdag 09:00-17:00.

Wil je weten wat Blokker Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Blokker Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook