Blij Blauw Bunzlau

Blij Blauw Bunzlau is een Winkel in aardewerk gelegen aan Dalmsholterweg 3 in Dalfsen.

Meer informatie over Blij Blauw Bunzlau in Dalfsen

Bunzlau Blauw is een Pools servies dat handbeschilderd en ovenbestendig is. Het servies is verkrijgbaar met verschillende dessins en is meer dan 30% goedkoper dan de normale winkelprijs. Het assortiment bestaat uit onder andere potten, diepe schalen, ovenschalen, serveerschalen, borden, mokken & bekers, theeservies, kannen en vazen. Er zijn ook nieuwe dessins beschikbaar en je kunt het servies volgen op sociale media. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends, nieuwe dessins en aanbiedingen.

Wil je weten wat Blij Blauw Bunzlau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blij Blauw Bunzlau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij Blauw Bunzlau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij Blauw Bunzlau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Blij Blauw Bunzlau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blij Blauw Bunzlau

Bezoekers bekeken ook