Bij Naatje Living

Bij Naatje Living is een Winkel gelegen aan Jagersweg 8 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Bij Naatje Living in Nieuwleusen

Bij Naatje Living is een webshop waar je landelijke, stoere, sobere, brocante, industriële en Wabi-Sabi woonaccessoires kunt vinden. De producten komen uit verschillende landen, zoals Bali, India, China en Nepal. Deze producten zijn uniek en kunnen kleine imperfecties hebben om het verouderde en doorleefde karakter te benadrukken. De webshop wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen, dus houd het assortiment in de gaten. Ze hebben onder andere oude Chinese plukmanden, rijstmanden, potten, krukjes, schalen, linnen doeken en houten deuren. Als je vragen hebt of op zoek bent naar een specifiek item, kun je altijd contact opnemen met de webshop.

Wil je weten wat Bij Naatje Living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Naatje Living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Naatje Living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Naatje Living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bij Naatje Living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Naatje Living

Bezoekers bekeken ook