Beheerland

Beheerland is een Computerservice gelegen aan Wethouder Prinsstraat 24 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Beheerland in Nieuwleusen

Het Automatiseringshuis is al meer dan negentien jaar een betrouwbare partner op het gebied van automatisering. Ze zijn gespecialiseerd in migraties naar Microsoft 365 en bieden pro-actief systeembeheer aan tegen een vast bedrag per PC. Bij Het Automatiseringshuis kunt u terecht voor aanschaf, onderhoud, advies en licenties van Microsoft 365. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om uw eigen servers in de Cloud te plaatsen met behulp van verschillende partners. Het Automatiseringshuis neemt alle zorg voor automatisering uit handen en zorgt ervoor dat uw IT-kosten onder controle blijven. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en ze zijn gevestigd aan de Jagtlusterallee 16 in Nieuwleusen. Het bedrijf is geregistreerd onder BTW nummer NL864781866B01 en KvK nummer 88796299.

Wil je weten wat Beheerland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beheerland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beheerland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beheerland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Beheerland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beheerland

Bezoekers bekeken ook