Bed & Breakfast Op de Hilde

Bed & Breakfast Op de Hilde is een Bed & Breakfast gelegen aan Oosterkampen 3 in Dalfsen.

Meer informatie over Bed & Breakfast Op de Hilde in Dalfsen

"Op de Hilde" was vroeger de slaapplek van de boerenknecht. Nu is het een Bed & Breakfast met 2 ruime slaapkamers, een eetgedeelte en een zitgedeelte. Het eetgedeelte heeft een keuken met boerenbont serviesgoed en alle benodigde apparatuur. Het zitgedeelte heeft comfortabele stoelen en er is veel lectuur aanwezig. Gasten kunnen ook genieten van de diverse zithoeken rondom het erf en gebruik maken van het koffie-en theeterras. Er is gratis Wifi beschikbaar. De prijs voor een verblijf is €40.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Op de Hilde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Op de Hilde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Op de Hilde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Op de Hilde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bed & Breakfast Op de Hilde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Op de Hilde

Bezoekers bekeken ook