Melding afwijking schenktijd in verband met competitie in het voor- en najaar op de vrijdagavond bij Haersolteweg 16, 7722SE Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding afwijking schenktijd in verband met competitie in het voor- en najaar op de vrijdagavond bij Haersolteweg 16, 7722SE Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 26-02-2024 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag op grond van de Alcoholwet ontvangen: Kenmerk: Z/24/718384 Verzenddatum besluit: Locatie: Haersolteweg 16, 7722SE Dalfsen Projectomschrijving: melding afwijking schenktijd in verband met competitie in het voor- en najaar op de vrijdagavond Procedure Afhankelijk van de inrichting (commercieel / para commercieel) is de reguliere of de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van toepassing: • de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of; • de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 6-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. bea8d68f74d2d3ab8145fd921feb5f20

Gerelateerde berichten