BC Trefzeker

BC Trefzeker is een Badmintonclub gelegen aan Kampmansweg 38 in Dalfsen.

Meer informatie over BC Trefzeker in Dalfsen

De Badminton Club Trefzeker in Dalfsen is opgericht op 23 september 1973 en is een actieve vereniging waar op alle niveaus gespeeld kan worden, vanaf 7 jaar tot 99+. De club speelt zowel recreatief als competitief, zowel voor de jeugd als senioren. De speelavond is op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in sporthal De Trefkoele+. Jeugdtraining is van 19.00 tot 20.00 uur en de senioren spelen van 20.00 tot 22.00 uur. Op vrijdagavond is er een competitieavond voor senioren van 20.00 tot 23.00 uur. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website van de club.

Wil je weten wat BC Trefzeker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BC Trefzeker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BC Trefzeker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BC Trefzeker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar BC Trefzeker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BC Trefzeker

Bezoekers bekeken ook