Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik

Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik is een Duikclub gelegen aan Zwembadlaantje 1 in Lemelerveld.

Meer informatie over Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in Lemelerveld

Op 1 januari organiseert Lemelerveld de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in natuurzwembad Heidepark. Het evenement begint om 13.00 uur met een opzwepende warming-up en om 14.00 uur is het tijd om het nieuwe jaar fris te beginnen met een duik. Na afloop van de duik kun je genieten van een kop warme erwtensoep of een drankje. De Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd in samenwerking met de Vrienden van de Sprokkelaars. Dus kom naar Lemelerveld en start het nieuwe jaar spetterend!

Wil je weten wat Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik

Bezoekers bekeken ook