B&B Hartje Dalfsen

B&B Hartje Dalfsen is een Lodge gelegen aan Kerkplein 14 in Dalfsen.

Meer informatie over B&B Hartje Dalfsen in Dalfsen

Welkom bij Bed & Breakfast Hartje Dalfsen, gelegen in het centrum van Dalfsen. Het bijzondere pand biedt stijlvolle en comfortabele kamers, en sinds 2022 is er ook een verwarmd zwembad. Dalfsen, gelegen in het Vechtdal, heeft voor iedereen iets te bieden, zoals uitgaan, cultuur, wandelen, fietsen, vissen en lekker eten en drinken in de lokale kroegen. Als echte bourgondiërs delen de eigenaren graag hun tips met de bezoekers, zodat zij de gastvrijheid van Dalfsen kunnen ervaren. Het Bed & Breakfast wordt aangedreven door WordPress met het Stacy-thema van SpiceThemes.

Wil je weten wat B&B Hartje Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Hartje Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Hartje Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Hartje Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar B&B Hartje Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Hartje Dalfsen

Bezoekers bekeken ook