B&B De Vlierhoeve

B&B De Vlierhoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Hammerweg 3 in Dalfsen.

Meer informatie over B&B De Vlierhoeve in Dalfsen

Bed & Breakfast "De Vlierhoeve" is een sfeervolle accommodatie gelegen in het prachtige Vechtdal in Dalfsen, Overijssel. Gerund door de familie Nanning, biedt de B&B luxe, comfort, rust en ruimte te midden van het plattelandsleven. Het is een unieke gelegenheid voor natuur- en paardenliefhebbers, aangezien er vele schitterende fiets- en wandelroutes zijn in de Sallandse omgeving. Gasten hebben ook de mogelijkheid om hun eigen paarden te stallen, met alle benodigde faciliteiten beschikbaar. Voor springruiters is er zelfs een uniek en leerzaam trainingsarrangement mogelijk. Daarnaast kunnen gasten samen met hun paard genieten van de bosrijke omgeving.

Wil je weten wat B&B De Vlierhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Vlierhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Vlierhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Vlierhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar B&B De Vlierhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Vlierhoeve

Bezoekers bekeken ook