B&B Buitenplaats Ruitenveen

B&B Buitenplaats Ruitenveen is een Bed & Breakfast gelegen aan Ruitenveen 1 in Nieuwleusen.

Meer informatie over B&B Buitenplaats Ruitenveen in Nieuwleusen

Buitenplaats Ruitenveen in Nieuwleusen is een bed and breakfast en vakantieverblijf dat wordt gerund door Ben en Liedia van den Berg. Sinds 2006 zijn zij eigenaar van deze mooie plek, waar ze verschillende accommodaties hebben gecreëerd. Het Achterhuis werd in 2018 geopend als bed and breakfast en in 2020 werd ook De Stal ingericht als B&B. In 2021 is De Boerderij toegevoegd en in 2022 is de voormalige paardenstal omgebouwd tot een privé logeerkamer. Bij Buitenplaats Ruitenveen staat het welzijn van de gasten voorop en ze bieden zowel privacy als de mogelijkheid voor een praatje. Op het erf zijn diverse dieren te zien, zoals geiten, kippen, koeien en een kat. Bovendien voorziet de accommodatie grotendeels in hun eigen energie met behulp van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Gasten zijn van harte welkom in Het Achterhuis, De Stal, De Boerderij en De Logeerkamer.

Wil je weten wat B&B Buitenplaats Ruitenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Buitenplaats Ruitenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Buitenplaats Ruitenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Buitenplaats Ruitenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar B&B Buitenplaats Ruitenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Buitenplaats Ruitenveen

Bezoekers bekeken ook