Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij

Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij is een Autohandel gelegen aan Oudeweg 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij in Dalfsen

B. van der Vegt is een professioneel auto- en schadeherstelbedrijf met een gemoedelijke sfeer. Ze hebben een moderne werkplaats met alle benodigde apparatuur om auto's en bedrijfsauto's vakkundig te repareren. Ze zijn BOVAG aangesloten, wat betekent dat je kunt vertrouwen op goede en snelle service tegen concurrerende prijzen. Naast reparaties bieden ze ook autoverkoop aan, met een actueel aanbod aan occasions. Als jouw droomauto er niet tussen zit, helpen ze je graag bij de zoektocht. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in schadeherstel en beheren het volledige proces in eigen beheer. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen voor meer informatie of een offerte. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door hen te volgen op social media. Je kunt ze vinden op Oudeweg 2, 7722 KZ Dalfsen en contact met hen opnemen via 0529-431754 of info@bvdvegt.nl.

Wil je weten wat Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf B van der Vegt en Plaatwerkerij

Bezoekers bekeken ook