Auto van Ewijk

Auto van Ewijk is een Autodealer gelegen aan Parallelweg 8 in Lemelerveld.

Meer informatie over Auto van Ewijk in Lemelerveld

Al meer dan 35 jaar is Autobedrijf Van Ewijk in Lemelerveld een bekende naam in de regio Salland. Als AutoCrew garage bieden ze deskundig onderhoud aan alle merken auto's tegen een scherpe prijs. Ze hebben ook een ruim aanbod aan occasions en nieuwe auto's. Het enthousiaste team werkt met passie aan de mobiliteit van hun klanten. Daarnaast hebben ze een wasstraat met Sensotex borstels die de lak niet beschadigen. Klanten zijn erg tevreden over de goede service en het meedenken van het team. Ze komen hier graag terug voor onderhoudsbeurten en APK-keuringen. Het bedrijf is ook attent op de prijzen en neemt contact op voordat ze verder gaan met reparaties. Autobedrijf Van Ewijk is geopend op doordeweekse dagen en zaterdag voor zowel verkoop als werkplaatsdiensten.

Wil je weten wat Auto van Ewijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto van Ewijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto van Ewijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto van Ewijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Auto van Ewijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto van Ewijk

Bezoekers bekeken ook