Authentiek Bouw BV

Authentiek Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Oosterveen 51 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Authentiek Bouw BV in Nieuwleusen

Wij zijn een bouwbedrijf dat bouwt op een authentieke, ambachtelijke, vakkundige, duurzame en betrouwbare manier. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die zijn opgeleid in het vak. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat en een tevreden klant. Gedurende het hele bouwproces denken we met u mee over het ontwerp, de uitvoering, constructie en afwerking. We nemen graag verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden, zodat er duidelijkheid en rust is voor u als opdrachtgever. We zijn gecertificeerd door Stichting Certificering Restauratie voor bouwkundig restauratiewerk aan monumenten en zijn opgenomen in hun Register Kennis + Kunde. Naast restauratie doen we ook renovatie, onderhoud, herbouw en nieuwbouw. We hebben verschillende projecten zoals een luxe woning in Emmeloord en monumenten in Doesburg, Hoog Soeren en Lemelerveld. We zijn aangesloten bij Bouwgarant, wat betekent dat we de juiste diploma's en verzekeringen hebben en duidelijke afspraken maken. We bieden optimale zekerheid en streven naar een kwalitatief goed eindresultaat. We kunnen uw woning isoleren en verduurzamen, waarbij we subsidies kunnen aanvragen om u te ondersteunen. Kortom, we bieden altijd een passende en duurzame oplossing.

Wil je weten wat Authentiek Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Authentiek Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Authentiek Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Authentiek Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Authentiek Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Authentiek Bouw BV

Bezoekers bekeken ook