Aries Productions - Astro Pixel Processor

Aries Productions - Astro Pixel Processor is een Softwarebedrijf gelegen aan Blikman Kikkertweg 12A in Lemelerveld.

Meer informatie over Aries Productions - Astro Pixel Processor in Lemelerveld

Astro Pixel Processor is een snelgroeiende en complete applicatie voor het verwerken van Deep Sky-afbeeldingen. Het is ontwikkeld door drs. E.M.W.P. Haverkamp en heeft verschillende nieuwe en innovatieve functies, zoals een uniek debayer-algoritme, Adaptive Airy Disc, Local Normalization Correction en volledig automatische N-View mozaïeken. De ontwikkeling van APP is sterk afhankelijk van de input en ondersteuning van de wereldwijde astrofotografie gemeenschap. In september 2019 kondigde APP een nieuwe samenwerking aan met iTelescope.net, waarbij iTelescope.net de telescopen levert om prachtige Deep Sky-afbeeldingen vast te leggen en APP alle tools biedt om deze volledig te verwerken. APP heeft verschillende unieke en innovatieve functies voor Deep Sky-astrofotografie en wordt ontwikkeld en onderhouden door Mabula Haverkamp, de eigenaar van Aries Productions.

Wil je weten wat Aries Productions - Astro Pixel Processor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aries Productions - Astro Pixel Processor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aries Productions - Astro Pixel Processor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aries Productions - Astro Pixel Processor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Aries Productions - Astro Pixel Processor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aries Productions – Astro Pixel Processor

Bezoekers bekeken ook