Annelie Huidverbetering & Wellness

Annelie Huidverbetering & Wellness is een Schoonheidssalon gelegen aan Pastoriestraat 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Annelie Huidverbetering & Wellness in Dalfsen

Annelie Skin & Wellness biedt skincare behandelingen en heeft ook een winkel waar luxe producten voor hem en haar worden verkocht. Bij Annelie kun je terecht voor advies op het gebied van huidverbetering en samen met hen kun je werken aan een gezonde huid. In de salon kun je genieten van diverse behandelingen en in de winkel kun je luxe producten en geuren ervaren. De locatie van Annelie bevindt zich in het dorp Dalfsen en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Klanten hebben positieve ervaringen met de behandelingen van Annelie, waarbij ze de vriendelijkheid, toegankelijkheid en professionaliteit van het personeel benadrukken. De openingstijden van Annelie Skin & Wellness zijn van 09.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Annelie Huidverbetering & Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Annelie Huidverbetering & Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Annelie Huidverbetering & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Annelie Huidverbetering & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Annelie Huidverbetering & Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Annelie Huidverbetering & Wellness

Bezoekers bekeken ook