Alteveer Sportvelden B.V.

Alteveer Sportvelden B.V. is een Sport gelegen aan Welsummerweg 17-A in Dalfsen.

Meer informatie over Alteveer Sportvelden B.V. in Dalfsen

Alteveer is een specialist in gravel en biedt diverse soorten gravel, onderhoudsapparatuur en aanverwante artikelen aan. Ze zorgen ervoor dat de beschikbare grondstoffen zorgvuldig worden gekozen om een optimaal eindproduct te verkrijgen dat volledig is afgestemd op de wensen van de klanten. De gravel producten worden geproduceerd en geleverd volgens de normen van NOCNSF-M31.a. / NOCNSF-m31.b-127 en de kwaliteit wordt dagelijks in hun eigen laboratorium gecontroleerd. Daarnaast is er nieuws over de speedwaybaan in Veenoord, die 60 jaar geleden is aangelegd door Alteveer sport en recreatieterreinen Dalfsen. Er is nooit echt groot onderhoud aan gepleegd, maar nu is er actie ondernomen. Ook is er een bedrijfsvideo en een catalogus beschikbaar.

Wil je weten wat Alteveer Sportvelden B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alteveer Sportvelden B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alteveer Sportvelden B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alteveer Sportvelden B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Alteveer Sportvelden B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alteveer Sportvelden B.V.

Bezoekers bekeken ook