Albert Heijn

Albert Heijn is een Supermarkt gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 307 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Albert Heijn in Nieuwleusen

Helaas werkt de website van Albert Heijn momenteel niet vanwege technische problemen. Het team is hard aan het werk om de website zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken. Mensen vragen zich af waarom ze niet op de normale pagina kunnen komen en wat ze nu moeten doen met hun bestelling die ze nog willen aanpassen of bevestigen. Ze vragen ook wanneer de website weer beschikbaar zal zijn. Daarnaast zijn er vragen over online bestellingen, zoals hoe laat de bestelling bezorgd wordt en of de bezorger eerder of later kan komen dan gepland. Klanten willen ook weten of hun bestelling is doorgekomen en of er iets mis was met de levering. Verder zijn er vragen over winkels, zoals de openingstijden van een specifieke winkel en waar een bepaald product verkocht wordt. Ten slotte willen mensen weten waar ze een klacht kunnen melden over een gekocht product in de winkel.

Wil je weten wat Albert Heijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Albert Heijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Albert Heijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Albert Heijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Albert Heijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Albert Heijn

Bezoekers bekeken ook