Aannemingsbedrijf Bongers B.V.

Aannemingsbedrijf Bongers B.V. is een Aannemer gelegen aan Engellandweg 3 in Dalfsen.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf Bongers B.V. in Dalfsen

Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende bouwonderneming in de regio Dalfsen. Ze realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Het streven is altijd de beste kwaliteit bieden en dit kan alleen door een goed samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en henzelf. Het bouwbedrijf is breed georiënteerd en beschikt over betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten in verschillende vakgebieden. Ze zijn gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, verbouw en renovatie, en machinale timmerwerken. Daarnaast hanteert Bouwbedrijf Bongers duurzame bouwmethodes en bieden ze zekerheid en garantie aan hun opdrachtgevers. Ze zijn erkend door verschillende brancheverenigingen en werken samen met MBO-studenten in de bouw om hen op te leiden tot vakspecialisten. Het bouwbedrijf heeft ook lopende projecten waar ze graag over vertellen.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf Bongers B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf Bongers B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf Bongers B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf Bongers B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Aannemingsbedrijf Bongers B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf Bongers B.V.

Bezoekers bekeken ook