Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunningvoor het oprichten, veranderen of in werking hebben van de inrichting, Rietmansweg 5, 7722KK Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunningvoor het oprichten, veranderen of in werking hebben van de inrichting, Rietmansweg 5, 7722KK Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 24-12-2023 Locatie: Rietmansweg 5, 7722KK Dalfsen Zaakomschrijving: het oprichten, veranderen of in werking hebben van de inrichting Zaaknummer: Z/23/712404 Activiteiten: het oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraak Dit doet u via afspraken.dalfsen.nl/ of bel naar 14 0529. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/23/712404 noemen? U kunt nu nog niet reageren In een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend. Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag? Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren. Waarom publiceren wij dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0529 of via omgevingsloket@dalfsen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/23/712404 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. 6aa39f675ca7127d0c9db1feb5e80658

Gerelateerde berichten