Chw bestemmingsplan 22e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Weerdhuisweg 36

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Chw bestemmingsplan 22e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Weerdhuisweg 36.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Doel besluit Met dit plan wordt de aanduiding ‘Kantoor’ die de hooiberg op het perceel Weerdhuisweg 36 op dit moment heeft veranderd in de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - kattenpension'. Daarnaast wordt met toepassing van sloop voor kansen ook een compensatiewoning toegevoegd naast de bestaande woning. Ter inzage Het bestemmingsplan 22e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Weerdhuisweg 36 ligt met de bijbehorende stukken van 11 oktober 2023 tot en met 22 november 2023 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken. Reageren? Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor iedereen die het niet eens is met dit besluit. In werking treden plan (geldigheid) Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist. Kosten Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Meer informatie U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz22-vs01 ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/. Dalfsen, 10 oktober 2023 Burgemeester en wethouders van Dalfsen

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. 66b67d51e6f97910a509931a1e13567d

Gerelateerde berichten