Besluit vergunningsvrij aanvraag omgevingsvergunning, het realiseren van een mantelzorgwoning, Slennebroekerweg 18 7722JT Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit vergunningsvrij aanvraag omgevingsvergunning, het realiseren van een mantelzorgwoning, Slennebroekerweg 18 7722JT Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verzenddatum besluit: 06-02-2024 Locatie: Slennebroekerweg 18 7722JT Dalfsen Zaakomschrijving: het realiseren van een mantelzorgwoning Zaaknummer: Z/23/710418 Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a] Wij hebben besloten dat voor deze aanvraag geen vergunning nodig is Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat voor bovengenoemde aanvraag geen omgevingsvergunning nodig is. Het besluit en de bijlagen bekijken? Dat kan vanaf de verzenddatum van dit besluit tot zes weken daarna. U kunt de documenten op de volgende manieren bekijken: - Aan de balie, maak hiervoor een afspraak. Dit doet u via afspraken.dalfsen.nl/ of bel naar 14 0529. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/23/710418 noemen? Bent u het niet eens met dit besluit? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het besluit uitleggen. Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u bezwaar maken. Zorg er voor dat wij uw bezwaarschrift ontvangen binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: - uw naam, adres en uw telefoonnummer - een duidelijke omschrijving tegen welk besluit u bezwaar maakt. U kunt bijvoorbeeld de datum en ons zaaknummer van het besluit noemen of een kopie meesturen - de reden waarom u bezwaar maakt - de datum en uw handtekening Het bezwaarschrift moet u indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Bezwaar indienen kan ook digitaal via www.dalfsen.nl/bezwaar-maken. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Wanneer u bezwaar maakt mag het besluit toch uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Stuur uw verzoek naar Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Of doe uw verzoek digitaal (met DigiD) via www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Voor de behandeling van uw verzoek brengt de Rechtbank u kosten in rekening. Waarom publiceren wij dit bericht? Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0529 of via omgevingsloket@dalfsen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/23/710418 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 14-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. 4b10702a64ee7bcb2b003d04a2fa4d82

Gerelateerde berichten