Aanvraag evenementenvergunning voor het organiseren van Tukker FM Tentfeest 2024 op de hoek Westeinde/Dedemsweg Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag evenementenvergunning voor het organiseren van Tukker FM Tentfeest 2024 op de hoek Westeinde/Dedemsweg Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 11-12-2023 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een evenementenvergunning op grond van artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) ontvangen: Kenmerk: Z/23/711462 Verzenddatum besluit: Locatie: terrein hoek Westeinde/Dedemsweg Dalfsen Projectomschrijving: het organiseren van Tukker FM Tentfeest 2024 Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing met een beslistermijn van maximaal 8 weken. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. 02fadce2e35f3bbce8dcdc2c84a61e49

Gerelateerde berichten